кадър и видео: Sport Ukraine, УикипедияСтрахотен успех за младата състезателка. Тя се

...
кадър и видео: Sport Ukraine, УикипедияСтрахотен успех за младата състезателка. Тя се
Коментари Харесай

Младата Ярослава изравни стар рекорд на Стефка Костадинова

кадър и видео: Sport Ukraine, Уикипедия

Страхотен триумф за младата състезателка. 

Тя се оправи с тази височина от първия опит. 

С резултата си от 2.06 м младата украинка се изравни на трето място във безконечната международна класация в зала със Стефка Костадинова



Ярослава Магучих  подобри международния връх в скока на височина за девойки в зала, откакто реализира впечатляващите 2.06 метра на специфичния шампионат за скок на височина в  Банска Бистрица  тази вечер. Украинката, която е сребърна медалистка от Световното състезание в Доха през 2019 година, се оправи с тази височина от първи опит. Единствената си неточност Магучих позволи на 1.93 м, където преодоля височината от втори опит. Украинката преодоля от първи опит 1.85 м, 1.90 м, 1.96 м, 1.99 м, 2.01 м, 2.03 м и 2.06 м, информира 

Постижението на Магучих е най-хубаво в света за сезона, нов народен връх на Украйна в зала и нов връх на шампионата. С резултата си от 2.06 м младата украинка се изравни на трето място във безконечната световна  класация  в зала със  Стефка Костадинова .

Първото място във безконечната класация в зала се държи от шведката Кайша Берквист с 2.08 м, а втора е Хайке Хенкел с 2.07 м.

Второто място в  Банска Бистрица  тази вечер зае сънародничката на Магучих - Юлия Левченко, която записа персонално достижение за сезона от 1.96 м. Трета се подреди Карина Демидик (Беларус) с 1.93 м.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР